Opendeurdagen 15 t.e.m 17 maart ’18

Opendeurdagen 15 t.e.m 17 maart ’18
9 maart 2018 lingeriemara_admin

Opendeurdagen 15 t.e.m 17 maart '18

De lente komt eraan!! De lentekriebels hangen in de lucht en ook in onze kleerkast… Tijd voor een nieuwe garderobe, nieuwe schoenen, maar natuurlijk ook voor nieuwe lingerie!
Zowel Marie Jo, Marie Jo L’Aventure, Prima Donna en Prima Donna Twist hebben weer zeer mooie en comfortabele lingeriesetjes voor u geleverd.
Vanaf nu hebben we weer het merk Passionata voor u in de collectie zitten; jong, fris, lief, en een beetje sexy.
Voor de vakantiegangers, maar ook voor de thuisblijvers hebben wij een mooie collectie badmode klaar hangen en ook leuke nachtkleedjes en pyjama’s om van de fleurige nachten te genieten…
Nieuw in onze collectie badmode is Beachlife, supertoffe bikini’s, tankini’s, badpakken en strandkleedjes. Maar ook onze vaste waarden zoals Ringella, Woody, Charlie Choe, Sunflair, Prima Donna Swim en CYELL zitten in ons assortiment. Vanaf nu heeft Marie Jo ook Swimwear, zeker de moeite om te komen ontdekken !
Niet vergeten: op 19 maart is het VADERDAG en ook daar hebben wij leuke geschenkjes voor ; denk maar eens aan een leuke pyjama van Woody , Ringella of Charlie Choe, een toffe boxer van Björn Borg, of misschien wel een leuke zwembroek of short…
Wij hebben weer heel wat voor u in petto en daarom doen wij weer OPENDEURDAGEN van 15 t.e.m. 17 maart! Tijdens deze dagen kan u genieten van 10% korting op onze ganse collectie.
Wij kijken alvast uit naar uw bezoekje, tot dan!

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*